Nieuws en aankondigingen

Herfsttreffen, zondag 28 oktober

Herfsttreffen, zondag 28 oktober

Geplaatst op: 10-09-2018 om 19:31:51

 Beste leden,

De herfst is begonnen, hoog tijd om weer eens een frisse neus te gaan halen en te genieten van het mooie landschap en de natuur. We gaan wandelen op zondag 28 oktober.

We hebben een tweetal routes uitgezet, een korte ca. 3,5 km en een wat langere route ca 5,8 km. Beide routes zijn slecht toegankelijk voor kinderwagens. Een leuke activiteit voor jong en oud, voor de geoefende- maar ook voor de gelegenheidswandelaars. U bepaalt zelf welke afslag u neemt.

Natuurlijk maken we ook een gezellige tussenstop en hebben we gedacht aan de inwendige mens. Daarvoor zetten we koers richting de Pletsmolen, alwaar we kunnen genieten van een hapje en een drankje.

We verzamelen om 13.00 uur op de parkeerplaats bij de begraafplaats aan de Daelderweg in Nuth. Vandaar zullen we uiterlijk om 13.15 uur vertrekken, uiteraard komen we hier na afloop ook weer terug.

Wilt of kunt u niet wandelen maar wilt u wel bij ons aanschuiven, ook dan bent u uiteraard van harte welkom. Omstreeks 15.15 uur zullen de wandelaars aankomen bij de Pletsmolen.

Uw antwoordstrookje kunt u tot uiterlijk maandag 22 oktober, tegelijk met de bijdrage inleveren bij:

Karin Suers, Pommer 6
Marc Meertens Eijkenderweg 52 (let op !! na 14 oktober)

 —————————————————————————————————————-


Ja, ik/ wij nemen deel aan de herfstwandeling op zondag 28 oktober .

Naam:…………………………………………………………………………….

O Ja ik loop mee
O Nee ik loop niet mee, maar kom wel om naar de Pletsmolen.

E-Mail:……………………………………………… of telefoon: ……………………………

Lid BVH:………x € 10, =……… (hapje incl. 2 consumpties : koffie, bier*, fris)

Introducé:……..x € 13,50.……. (hapje incl. 2 consumpties : koffie, bier*, fris)

* Speciaalbieren / wijn niet inbegrepen!!!!!!!! Meerprijs zelf bij betalen.


Zomerfeest 2018

Geplaatst op: 09-24-2018 om 22:15:37

Het jaarlijkse zomerfeest vond dit jaar plaats op het scouting gebouw. Het thema was Grieks en achter het scoutinggebouw was een gezellige hoek gecreëerd. We hadden geluk met het weer en het zonnetje scheen zelfs. Tijdens de BBQ kon iedereen genieten van lekkere gyros, souflaki, tzatziki en Griekse salade.
Buiten waren 2 jeu de boule banen gemaakt en werd er door verschillende groepen tot laat in de avond gestreden. De winnaars waren team Ploemen. Gefeliciteerd!
De avond werd afgesloten met een kampvuur en marshmallows.


Zomerfeest 2018

Zomerfeest 2018

Geplaatst op: 08-24-2018 om 11:44:48

Het is weer tijd voor ons jaarlijks Zomerfeest!!
Dit jaar zal het Zomerfeest worden gehouden op zaterdag 8 september 2018 in het Scoutinggebouw aan de Spoorstraat 72 met als Thema GRIEKENLAND.
Het thema zal uiteraard terug te vinden zijn in de verschillende gerechten, die we deze dag aan U presenteren. Hierbij valt te denken aan: Gyros, Souflaki en Griekse salades. Dit wordt natuurlijk geserveerd met brood en tzatziki.
Zoals ieder jaar maken we er natuurlijk weer een gezellige dag van, voor zowel jong als oud. Natuurlijk kan hierbij ons jaarlijks terugkerende Jeu des boules toernooi niet ont-breken.
Ook dit jaar is het feest/toernooi op zaterdag. De wedstrijden starten om 16.00 uur. Uiteraard kan al van te voren worden ingegooid vanaf 15.00 uur. We spelen tot onge-veer 22.00 uur in teams van drie personen. Deelname aan het toernooi is gratis. Je kunt je opgeven als team van drie personen of als individu. Individuele deelnemers worden ingedeeld tot teams van drie.
Je bent natuurlijk ook van harte welkom als je alleen komt voor het heerlijke Griekse eten of om de spelers aan te moedigen.
De kosten voor het eten bedragen:
Volwassenen: Lid = € 8,= Niet Lid = € 10,=
Kinderen 5 t/m 12 jaar: Lid = € 4,= Niet Lid = € 5,=
Kinderen 0 t/m 4 jaar: Gratis
Tijdens dit zomerfeest zullen er natuurlijk zowel alcoholische als non-alcoholische ver-snaperingen worden aangeboden. Voor wijn, bier en frisdrank kunnen consumptiebon-nen worden gekocht a € 1,20 en voor de kinderen is er gratis limonade.

Krijg je al de kriebels, heb je al een team in gedachten, wil je dit jaar
opnieuw de strijd aangaan met je buurtgenoten of loopt het water je nu al in de mond?
Schrijf je dan in vóór 1 september 2018 middels onderstaande antwoord-strook en bijdrage bij:
Daniel Ograjensek Pastorijstraat 49

Wij hopen dat het weer net zo gezellig wordt als andere jaren.
Met Vriendelijke groet,
Het bestuur BvH

Naam: ………..……………………………………………………………………
Telefoon: ........................... Mail …………………………….

O Ik neem deel aan het Jeu Des Boules toernooi:
0 als individu
0 met een eigen team van drie.
Teamnaam en spelers:Verplaatsen datum Zomerfeest 2018

Geplaatst op: 06-13-2018 om 21:15:24

Beste Buurtleden,

Het zomerfeest is dit jaar gepland op 30 juni 2018. Op deze datum zijn er echter ook andere (grote) evenementen, zoals het 100-jarig bestaan van Minor en ParkCity Live.
Een groot aantal vaste deelnemers en vrijwilligers, die normaal deelnemen en/of helpen tijdens ons zomerfeest, wil ook graag deelnemen aan één van deze activiteiten.
Als bestuur hebben we daarom besloten om het Zomerfeest 2018 te verplaatsen naar zaterdag 8 september 2018.
Nadere informatie en inschrijfformulier volgt half augustus.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur BVH
Dauwtrappen 27 mei 2018

Dauwtrappen 27 mei 2018

Geplaatst op: 05-29-2018 om 18:29:15

Om kwart over zes verzamelden zich 17 dauwtrappers en 1 hond om gezamenlijk naar Meerssen te rijden. Daar werden we opgevangen door onze “huisgids” Wiel Heijenrath die wederom een prachtige tocht van ongeveer 5 kilometer had uitgezet langs de Geul in Meerssen en Rothem. Vertrekpunt was het karakteristieke station in Meerssen. Onderweg wist Wil ons verrassende details te vertellen over de aanwezige watermolens, de geschiedenis van landgoed Vaeshartelt, de flora en fauna en stroomgebied van de Geul die uit drie takken bestaat. De wandeling werd rond 9 uur afgesloten bij “De zeute inval” alwaar wij hartelijk werden ontvangen met een heerlijk ontbijtbuffet. Het was een fraaie en verrassende wandeling die zeker voor herhaling vatbaar is!