Nieuws en aankondigingen

Verslag dauwtrappen

Verslag dauwtrappen

Geplaatst op: 05-11-2007 om 22:19:06

Op zondag 6 mei startten we s’ochtends onder de enthousiaste en deskundige leiding van onze inmiddels “huisgids” en IVN-er Wil Heijenrath, met dauwtrappen. Nadat onze auto’s waren geparkeerd in een rustig Holset, waar onze wandeling zou starten, gingen we bij het krieken van de dag op pad. Hoewel het fris en enigszins mistig was zat de sjwung er al vlug in. Wederom hebben wij genoten van een prachtige en tevens leerzame wandeling die bijna 3 uur duurde, waarna we in herberg “Oud Holset”genoten van goede koffie, spek en ei en nog gezellig samen wat kletsen. Hoe beter kan een zondagochtend beginnen?

Contributie

Geplaatst op: 04-20-2007 om 21:36:05

In mei zullen de bestuursleden weer het jaarlijkse rondje maken om de contributie van € 10,- te innen.

Barbeque

Geplaatst op: 04-20-2007 om 21:33:47

Noteer maar alvast in uw agenda:

Barbecue op zondag 17 juni 2007

Dit keer plannen we Frühschoppen, met aansluitend de barbecue vroeger in het jaar dan u van ons gewend bent. Het evenement zal dit jaar plaatsvinden op 17 juni op de hoeve van Jan en Marij Jacobs, Hellebroek 88.

De Harmonie zal in tegenstelling tot voorgaande jaren niet van de partij zijn in verband met een overvolle agenda. Hou de brievenbus in de gaten voor nadere informatie!

Dauwtrappen

Geplaatst op: 04-12-2007 om 22:18:35

Ook dit jaar weer vroeg uit de veren om lekker te gaan wandelen onder deskundige begeleiding! Gezien het succes van vorig jaar zullen we ook dit jaar in de buurt van Vaals gaan dauwtrappen.
We verzamelen ons bij Garage Heuts aan de Pastorijstraat. We gaan met eigen vervoer. Indien u geen vervoer heeft kunt u dit opgeven bij een van de onderstaande bestuursleden.
We vertrekken om 05.45 uur vanuit Nuth naar Holset, waar we om ca. 06.30 uur met de wandeling van ongeveer twee en een half uur starten.
De gids brengt ons rond 9 uur weer terug bij “Herberg Oud Holset” waar een stevig ontbijt op ons staat te wachten.

Aanmelden kan tot 1 mei bij:

Louis Collaris Vloedstraat 3
Annie van Loon Pastorijstraat 51
Astrid van der Velden Laar 4

Paasactiviteit

Paasactiviteit

Geplaatst op: 04-09-2007 om 21:53:57

Zaterdag 7 april was het weer tijd voor de jaarlijkse paasactiviteit van de Buurtvereniging Hellebroek.
Om 11.00 verzamelden 16 kinderen en ouders zich bij de boerderij van familie Jacobs om van hieruit een speurtocht te starten. Tijdens deze speurtocht moesten de kids puzzelstukjes en eieren verzamelen, waarbij de wandelgroepjes op kleur waren ingedeeld. Na de speurtocht werden de puzzels gemaakt en werden eieren gezocht in de wei van familie Jacobs. Aansluitend werden de gevonden eitjes met brood en chocomel opgepeuzeld. De voorzitter gaf een mooie prijs aan de de mooiste eiermandjesmaker. Bij de afsluiting kreeg iedere deelnemer nog een lekkere verrassing mee. Al met al een geslaagd evenement, hoewel het aantal deelnemers tegenviel.
Astrid, Astrid, Shirley en Iny bedankt voor jullie inzet!