Nieuws en aankondigingen

Carnaval 2020

Carnaval 2020

Geplaatst op: 12-11-2019 om 21:21:32

 Het carnavalsseizoen komt er weer aan en dit betekend weer voor de Nachuule dat er drukke tijden aankomen en dat het organiseren van evenementen en de optocht weer op volle toeren zijn aan het draaien.

Wij het optocht comité van CV de Nachuule zijn op zoek naar versterking om de Nuther optocht goed en veilig te laten verlopen.
Het gaat met name om de voorbereiding en het samenstellen van de optocht, en natuurlijk op de carnavalszondag de optocht mee te begeleiden.

Lijkt het jou leuk om een steentje bij te dragen aan de Nuther optocht, neem dan contact op met Arthur Rossen 045-5242681 of met Pascal Schoonbrood 045-4055009


Likeur proeverij met een bijzonder tintje gaat niet door.

Likeur proeverij met een bijzonder tintje gaat niet door.

Geplaatst op: 11-12-2019 om 20:03:17

De likeur proeverij van aanstaande zaterdag kan helaas niet door gaan i.v.m. te weinig aanmeldingen.

Met vriendelijke groet,
Bestuur BVH

Likeur proeverij met een bijzonder tintje!

Likeur proeverij met een bijzonder tintje!

Geplaatst op: 10-29-2019 om 21:32:20

 “Proeven is meer dan ‘de smaak van iets waarnemen’. Proeven is ook: beleven, ervaren en genieten”.

De herfst heeft inmiddels zijn intrede gedaan en buiten is de wind fris en guur. Tijd voor iets nieuws, wellicht iets mysterieus en bijzonder.
Altijd al eens afgevraagd: Waar komen de likeuren vandaan? Waaraan ontlenen zij hun naam? En uiteraard: hoe smaakt het?

Meld u zich dan aan en kom op zaterdag 16 november 2019 om 20:00 uur naar het Scoutinggebouw aan de spoorstraat 72 en beleef op een zeer leuke, bijzondere en ludieke wijze een proeverij met Oud-Hollandse likeuren.
Ruim 50 soorten Nederlandse likeuren, hiervan behoren er 23 tot de zogenaamde Oud-Hollandse likeuren. Natuurlijk zijn er naast dit assortiment ook nog minimaal 10 soorten alcoholvrije likeur aanwezig.

Deze ruim 2 uur durende avond wordt verzorgd in de vorm van een cabareteske avond. Laat u meenemen in deze bijzondere historische reis en kom meer te weten over deze lekkernij door te genieten, beleven en te proeven. Geniet van de ludieke presentaties en het proeven van de likeuren.

Schrijf je dan in vóór 11 november 2019 middels onderstaande antwoordstrook en bijdrage bij:

Daniel Ograjensek       Pastorijstraat 49
Bram Hochstenbach    Tiber 1

Wij hopen dat het een zeer vermakelijke, gezellige en vooral bijzondere avond wordt.
Met vriendelijke groet,
Het bestuur BvH


Naam: ………..…………………………………………………………………….
Telefoon: ........................... Mail ……………………………............................
volwassenen 18 jaar en ouder:
………… Leden X €13       = €
………… Niet leden X €15 = €
Totaal                                  = €Herfstwandeling, zondag 3 november

Herfstwandeling, zondag 3 november

Geplaatst op: 10-23-2019 om 19:23:12

Beste leden,

De herfst is begonnen, hoog tijd om weer eens een frisse neus te gaan halen en te genieten van het mooie landschap en de natuur. We gaan wandelen en wel op zondag 3 november

We hebben een enkele route uitgezet, van ca. 6 km , met een momentje van rust en een versnapering, precies halverwege. De routes is slecht toegankelijk voor kinderwagens. Een leuke activiteit voor jong en oud, voor de geoefende- maar ook voor de gelegenheidswandelaars.

Natuurlijk maken we ook een gezellige tussenstop met koffie met vlaai. Daarvoor zetten we koers richting Aalbeek. Opnieuw doen we een nieuwe locatie aan, een echt knus wandelcafé. Let wel het wandelcafé biedt binnen plaats aan slechts 12 personen en buiten onder de poort aan nog eens 12 wandelaars.

We verzamelen om 13.00 uur bij het “nieuwe” wegkruis aan de Eijkenderweg. Vandaar zullen we uiterlijk om 13.15 uur vertrekken, uiteraard komen we hier na afloop ook weer terug.

Wilt of kunt u niet wandelen maar wilt u wel bij ons aanschuiven, ook dan bent u uiteraard ook van harte welkom. Omstreeks 14.30 uur zullen de wandelaars aankomen bij het Café Onder de Poort Nieuwenhuysstraat 53 te Aalbeek.

Uw antwoordstrookje kunt u, tot en met 30 oktober, tegelijk met de bijdrage inleveren bij:

Karin Suers, Pommer 6
Marc Meertens Eijkenderweg 52

? —————————————————————————————————————-


Ja, ik/ wij nemen deel aan de herfstwandeling op zondag 3 november .

Naam:…………………………………………………………………………….

O Ja ik loop mee
O Nee ik loop niet mee, maar kom wel om naar “Café onder de Poort” in Aalbeek.

E-Mail:……………………………………………… of telefoon: ……………………………

Lid BVH:………x € 7,50………

Introducé:……..x € 10,00.…….
Griezel avond 18:00 - 21:00 uur

Griezel avond 18:00 - 21:00 uur

Geplaatst op: 09-04-2019 om 21:08:06

Griezelen bij de Roebroekhoeve,

Op Woensdag 30 oktober 2019 organiseert de Roebroekhoeve een Lampionnen Tocht. Op deze dag is het mogelijk om jou eigen lampion te komen Knutselen en versieren bij de Roebroek hoeve, onder het genot van een hapje en een drankje. later op de avond is het mogelijk om met jou zelf gemaakte lampion mee te lopen tijdens de spannende lampionnen tocht. Ben jij de genen die ons de stuipen op het lijf kan jagen met jou griezelig kostuum, dan maak je kans op een leuke prijs. Lampionnen knutselen aanvang 10:00 ( €7.50 ) Lampionnen tocht aanvang 18:00 ( gratis)

Lijkt het jou leuk om aan deze activiteiten mee te doen ? meld je dan gauw aan via info@roebroekhoeve.nl en dan zien wij jou gauw op deze griezelige dag. ( naam , telefoon nummer, aantal deelnemers en welke activiteit (en) Groetjes, Team Roebroekhoeve