Nieuws en aankondigingen

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering

Geplaatst op: 07-22-2021 om 16:11:56

Beste buurtleden,

Het mooie zomerweer is begonnen en er zijn versoepelingen die ons in staat stellen om wellicht weer samen te komen. Middels deze brief willen wij aangeven dat we van plan zijn om onze ‘normale’ activiteiten weer op te starten zo snel als dat weer toegestaan is. Op dit moment zijn wij aan het inventariseren wat de mogelijke activiteiten zijn. De Algemene Ledenvergadering van dit jaar willen wij in ieder geval op 28 september laten doorgaan. Als de regels het toelaten zullen wij dit fysiek doen, zoals altijd. Als dit niet toegestaan is, zullen wij de Algemene Ledenvergadering online doen. In dat geval zullen wij iedereen helpen die hulp daarbij nodig heeft. We hebben goede hoop dat dat niet nodig is en dat we in september gewoon samen kunnen komen. Wij zullen ook de contributie voor dit jaar ophalen in september.

We hopen u, in goede gezondheid, snel weer te ontmoeten.

Het Bestuur
 

Bingo!

Bingo!

Geplaatst op: 04-02-2021 om 10:28:11

Beste Buurtleden,

Het weer wordt langzaam beter en we hopen dat wij langzaam aan versoepelingen van regelingen mogen denken. Toch willen wij niet meer wachten en een digitale activiteit organiseren. Voor ons als bestuur is dit de eerste keer en we hebben daarom gekozen voor een activiteit die makkelijk is voor jong en oud: BINGO.
Op 16 april om 20:00u zullen wij een digitale BINGO avond houden waar u tijdens 4 rondes prijsjes kunt winnen.
U kunt zich met onderstaand formulier opgeven en wij zorgen ervoor dat u op tijd uw BINGO kaarten ontvangt. Deelname is gratis.
Belangrijk: U moet een telefoon/tablet/PC/laptop hebben waarop u Microsoft Teams kunt gebruiken. Dit zal in de meeste gevallen geen probleem zijn.
We hebben ook een handleiding gemaakt, die u zal helpen om de BINGO avond digitaal te kunnen bijwonen. Deze ontvangt u samen met de BINGO kaarten.
Via onderstaand strookje kunt u zich aanmelden. Graag voor 12 april inleveren bij:
Joyce Meertens, de Ping 16 -of via info@hellebroek.nl

Met vriendelijke groeten, het bestuur


Kerstversiering

Kerstversiering

Geplaatst op: 12-15-2020 om 19:45:01

Ondanks het bewogen afgelopen jaar, heeft de kerstman toch zijn jaarlijkse ronde door Hellebroek gemaakt. Bestuursleden en vrijwilligers hebben samen de kerstversieringen in onze buurt opgehangen.

Merkt u, dat er tussentijds een versiering loshangt, of vanzelf al naar beneden is gekomen, neem dan even contact op met een van de bestuursleden.

Verder zou het bestuur het leuk vinden als iedereen op kerstavond om 20.00 uur een kaarsje aansteekt en voor het raam zet. Op deze manier brengen we licht in de buurt en komen we toch een beetje dichter bij elkaar.

Het Bestuur van de BVH wenst u prettige feestdagen en een gezond en voorspoedig 2021! Let op elkaar en blijf gezond!

Collecte Fonds Gehandicaptensport

Geplaatst op: 03-31-2020 om 20:27:32

In deze uitzonderlijke tijden i.v.m. het corona-virus plaatsen wij op verzoek onderstaande oproep:

Beste mensen,
Geen collecte dit jaar via de collectebus voor het fonds sport gehandicapten.
In Nuth, Wijnandsrade en Vaesrade werd er ieder jaar gecollecteerd. Maar helaas dat is dit jaar geen optie.
Gelukkig is er naar een andere weg gezocht. Hopelijk kunnen we toch nog een mooi bedrag bij elkaar sprokkelen.
Daarom de vraag om de donatie via de digitale collectebus te doen.
We zijn uiteraard tevreden met een klein bedrag.
Zie instructie onderaan bij deze mail.
Meer nieuws op de site: www.fondsgehandicaptensport.nl
Via de site kun je ook met een tikkie doneren maar via onze link komt het in onze bussen en krijgt het voetbal g-team er ook een gedeelte van.
Daarom de vraag om de mail ook naar anderen te sturen, dank je wel: Patrick, Rosé en alle vrijwilligers


Activiteiten n.a.v. COVID-19 maatregelen

Geplaatst op: 03-26-2020 om 19:54:43

Beste leden,

Gezien de aangescherpte adviezen van het RIVM en de regering hebben wij besloten om de Paasactiviteit en het Dauwtrappen niet door te laten gaan. Dit is uiteraard erg jammer, maar gezien de huidige situatie zien wij geen andere optie. We hopen dat iedereen goed en gezond door deze lastige tijden heen komt. We kunnen niet wachten om weer iets moois te organiseren voor de buurtleden.

Bestuur Buurtvereniging Hellebroek