Nieuws en aankondigingen

Halloween in Hellebroek

Halloween in Hellebroek

Geplaatst op: 09-04-2019 om 20:57:50

 Beste Bewoners,

Wij van Zorgboerderij A gen Ling ‘ Roebroekhoeve’ willen graag op 30 Oktober 2019 een Lampionen tocht organiseren in Nuth. Deze tocht zal beginnen en eindigen op de Zorgboerderij. Vooraf gaande is er de mogelijkheid om Lampionen te komen knutselen. In de avond vanaf 18:00 zal de Roebroekhoeve omgetoverd zijn in een griezel hoeve waar iedereen welkom is. Tevens kunt u deze avond smullen van een aantal gerechten die gemaakt zijn door de cliënten.
Nu is een tocht zonder versierde huizen en snoep natuurlijk niet helemaal compleet. Daarom vragen wij ons af of u als bewoner van Hellebroek op 30 Oktober 2019 uw huis zo griezelig mogelijk zou willen versieren zodat de kinderen die meedoen aan de tocht bij u kunnen aanbellen voor trick or treat . ( kleine traktatie voor kids)
Mochten er dus genoeg aanmeldingen komen vanuit uw kant ( dus zoveel mogelijk huizen die versierd zullen zijn) dan zullen wij deze tocht gaan organiseren.
Aanmelden kan via info@roebroekhoeve.nl
Vermeld even als kopje aanmelding : huis versieren Halloween, uw naam en huisnummer.
Aanmelden kan tot 29 September, i.v.m. uitnodigingen kinderen.
Wij zouden het geweldig vinden als de hele straat zou mee willen doen, zodat wij deze tocht dit jaar voor het eerst kunnen organiseren.

Met vriendelijke groet, Team Roebroekhoeve

Openluchtconcert Harmonie St Bavo Nuth in samenwerking met B

Openluchtconcert Harmonie St Bavo Nuth in samenwerking met B

Geplaatst op: 06-25-2019 om 18:28:49

Dinsdag 2 juli, 19.30, Ketelbuter

Zoals ieder jaar sluit de Harmonie St Bavo het seizoen af met een informeel openluchtconcert op locatie. Dit jaar zal dit plaatsvinden op het grasveldje in de Ketelbuter.
U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken en luisteren en er samen een gezellige avond van te maken.
Het concert begint rond 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Consumpties zijn te koop tegen een schappelijke vergoeding.
Tot dan!

Harmonie St Bavo & Buurtvereniging Hellebroek


Bloemenwandeling Hellebroeker Beemden

Bloemenwandeling Hellebroeker Beemden

Geplaatst op: 06-08-2019 om 18:46:56

zondag 23 juni 2019,
10.00 tot 12.00 uur

Stef Keulen van IVN Beekdaelen-Nuth vertelde vorige keer, aan de hand van oude kaarten, over het ontstaan van het gebied en zijn natuurwaarden. Zoals beloofd, organiseert de buurtvereniging opnieuw een wandeling door het mooie natuurgebied.

Om 10.00 uur verzamelen we bij het Scoutinggebouw in de Spoorstraat en gaan kijken hoe de Oude en de Nuuj Gaard erbij ligt en welke bijzonderheden het gebied in deze tijd van het jaar laat zien.

Rond 12.00 uur sluiten we af in de Pingerhoeve met koffie/thee een een stuk vlaai.
De bijdrage voor de wandeling is €5 per persoon.

Wil je mee wandelen, geef je dan op via info@hellebroek.nl of bij

Michael Bussmann, Pingerweg 2
Karin Suers, Pommer 6

We hopen op goed weer en een mooie wandeling,

Het bestuur van BVH


Zomerfeest 2019

Zomerfeest 2019

Geplaatst op: 06-08-2019 om 18:44:15

Reis rondom de Wereld!

Het is weer tijd voor ons jaarlijks Zomerfeest!!
Dit jaar zal het Zomerfeest worden gehouden op zaterdag 22 juni 2019 in het Scouting-gebouw aan de Spoorstraat 72 met als Thema Reis rondom de Wereld.
Het thema zal uiteraard terug te vinden zijn in de verschillende gerechten, die we deze dag aan U presenteren. De landen die wij dit jaar culinair zullen bezoeken zijn onder andere: V.S., Italie, Duitsland, Frankrijk, Indonesië en België.
Zoals ieder jaar maken we er natuurlijk weer een gezellige dag van, voor zowel jong als oud. Natuurlijk kan hierbij ons jaarlijks terugkerende Jeu des boules toernooi niet ontbreken.
Ook dit jaar is het feest/toernooi op zaterdag. De wedstrijden starten om 16.00 uur. Uiteraard kan al van te voren worden ingegooid vanaf 15.00 uur. We spelen tot ongeveer 22.00 uur (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) in teams van drie personen. Deelname aan het toernooi is gratis. Je kunt je opgeven als team van drie personen of als individu. Individuele deelnemers worden ingedeeld tot teams van drie.
Je bent natuurlijk ook van harte welkom als je alleen komt voor het heerlijke eten of om de spelers aan te moedigen.

De kosten voor het eten bedragen:
Volwassenen: Lid  € 10, Niet Lid  € 12
Kinderen 5 t/m 12 jaar: Lid  € 5, Niet Lid  € 6
Kinderen 0 t/m 4 jaar: Gratis

Tijdens dit zomerfeest zullen er natuurlijk zowel alcoholische als non-alcoholische versnaperingen worden aangeboden. Voor wijn, bier en frisdrank kunnen consumptiebonnen worden gekocht a € 1,20 en voor de kinderen is er gratis limonade.
Krijg je al de kriebels, heb je al een team in gedachten, wil je dit jaar opnieuw de strijd aangaan met je buurtgenoten of loopt het water je nu al in de mond?
Schrijf je dan in vóór 15 juni 2019!
 
Wij hopen dat het weer net zo gezellig wordt als andere jaren.

Met Vriendelijke groet,
Het bestuur BvH


Contributie

Geplaatst op: 05-15-2019 om 21:24:31

 Het is weer tijd om de jaarlijkse contributie te betalen voor 2019, indien u dat nog niet gedaan heeft.

We verzoeken u de jaarlijkse contributie van € 10,- voor eind mei a.s. over te maken op IBANnummer: NL50RABO 0137799780
t.n.v. Buurt Vereniging Hellebroek. Graag met vermelding van naam, adres en contributie 2019.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de contributie over te maken dan komen wij deze in juni bij u aan de deur ophalen.


Met vriendelijke groet,


Het bestuur